Rtv Pendimi
Good life Restaurant
Samet Tours
auto lider
Mirësjellja - Edukata fetare

PSE TË ZEMËROHESH?!

Muslim Shop

Mos u zemëro e të thuash se unë jam i pikëlluar, ka të tjerë që janë në pikëllim më të rëndë se ti.
Mos u zemëro e të thuash se unë jam i sëmurë, ka të tjerë që janë shumë më të sëmurë se ti.
Mos u zemëro e të thuash se nuk kam të holla, ka të tjerë që nuk kanë as vendstrehim.
Mos u zemëro e të thuash se unë jam i vetëm, ka të tjerë që janë jetimë dhe pa familje.
Mos u zemëro e të thuash se pse o Zot! Zoti yt është Bujar, i Urtë, Fuqiplotë, Ai e di se pse!
E jotja mbetet të thuash se unë jam robi Yt, që i nënshtrohet urdhrave të Tua dhe jam i kënaqur me caktimin Tënd.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

DISA VEPRA QË I SHLYEJNË MËKATET

Irfan Jahiu

E BUKUR ËSHTË DASHURIA, ATËHERË KUR E GJEN ATË QË E MERITON

Irfan Jahiu

E DREJTA E ÇDO NJERIU ËSHTË TË ËNDËRROJË DHE TË SHPRESOJË

Irfan Jahiu

PËR KËTË PERSON IA VLEN TË LUFTOSH

Irfan Jahiu

THYERJA E ZEMRËS ËSHTË MË E RËNDË SESA AJO E ESHTRAVE

Irfan Jahiu

MË PYETËN DHE U PËRGJIGJA

Irfan Jahiu

CILËSITË E NAIVIT

Irfan Jahiu

KUPTIMI I DREJTË I KËRKIMIT TË FALJES

Kushtrim Guraj

KJO VLEN PËR TY

Kushtrim Guraj