Rtv Pendimi
Samet Tours
Good life Restaurant
auto lider
Vip Well
Lajme

Rast i artë që shpesh herë po na ik!

Muslim Shop

Pejgamberi alejhi salatu ve selam ka thënë:” Kush hyn në treg dhe thotë : La ilahe il-lallahu vahdehu la sherike leh, lehul mulku ve lehul hamdu, juhji ve jumit, ve huve hajun la jemut, bi jedihil hajr, ve huve ala kuli shejin kadir. Allahu do t’ja shkruaj atij një milion të mira, do t’ja fshijë atij një milion të këqija dhe do ta ngris një milion shkallë”.

Pra, për disa sekonda ti bëhesh milioner!!!

Shkruar nga Hoxha Fadil Musliu.

Të ngjajshme

“Turqia ka qëndruar gjithmonë pranë popullit shqiptar”

Kushtrim Guraj

Refugjatët sirianë e shndërrojnë Turqinë në shtëpinë e tyre të dytë

Kushtrim Guraj

Erdoğan: Do të luftojmë që të ndriçohet çështja e vdekjes së Morsit

Kushtrim Guraj

Diskriminimi ndaj familjes palestineze në Austri

Hevzi Hasani

Ariu polar kalon 1.500 kilometra në kërkim të ushqimit

Hevzi Hasani

Ankara, Albin Kurti takohet me kryeparlamentarin e Turqisë

Kushtrim Guraj

“Roli i bujqësisë në zhvillimin rural, aktivitet i rëndësishëm ekonomik”

Kushtrim Guraj

Kaq banorë ka aktualisht bota

Kushtrim Guraj

Qeveria amerikane hesht lidhur me vdekjen e Morsit

Kushtrim Guraj