Rtv Pendimi
Good life Restaurant
auto lider
Samet Tours
Ilaçe për zemrën / Rukja Probleme shpirtërore & shoqërore

RREGULLAT E LUMTURISË

Muslim Shop

Jeto me njerëzit, mesatar, mes vetmimit dhe përzierjes me ta.
Jeto me vëllezërit e tu, mesatar, mes seriozitetit dhe talljes.
Jeto me nxënësit e tu, mesatar, mes të qenët serioz dhe thjeshtësisë.
Jeto me fëmijët e tu, mesatar, mes ashpërsisë dhe mëshirës.
Jeto me barkun tënd, mesatar, mes të ngopurit dhe urisë.
Jeto me trupin tënd, mesatar, mes lodhjes dhe pushimit.
Jeto me veten tënde, mesatar, mes dhënies dhe shtrëngimit.
Jeto me Zotin tënd, mesatar, mes shpresës dhe frikës, dhe do të jesh nga të lumturit.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

KUSH DO T’I BLEJË LOTËT E SYVE TË TU?!

Irfan Jahiu

FILLO ME VETEN E PASTAJ ME TJETRIN

Irfan Jahiu

DISA VEPRA QË I SHLYEJNË MËKATET

Irfan Jahiu

DHEMBJET E DYNJASË… !

Irfan Jahiu

CILËT JANË SYTË E BUKUR?

Irfan Jahiu

ATA QË HESHTIN, HESHTIN ME ARSYE

Irfan Jahiu

DHJETË MOMENTET MË TË BUKURA NË JETËN E NJERIUT

Irfan Jahiu

SHTATË AJETET QË TA LEHTËSOJNË NGUSHTIMIN NË GJOKS

Irfan Jahiu

CILËSITË E NAIVIT

Irfan Jahiu