Rtv Pendimi
Good life Restaurant
Vip Well
auto lider
Samet Tours
Mirësjellja - Edukata fetare

SA MË I MOÇËM QË PO BËHEM

Muslim Shop

Vitet po kalojnë dhe sa më i moçëm që po bëhem, aq më tepër po e vërej se nuk jam i interesuar më për grindje… konflikte… zhgënjime… ose presione të çfarëdo lloji!

Ajo që po më intereson është shëndeti i mirë… dhe shoqërimi i njerëzve të drejtë me zemër të mirë.

U binda që dua ta shoqëroj atë që më nxit për përpara e mi shton ambiciet, si dhe u binda që dua të largohem nga ai që më nënvlerëson e më zhyt në mosmarrëveshje dhe urrejtje.

Dua që të largohem nga çdokush që përçon energji negative e çfarëdo lloji qoftë ajo.

Dua që të jem me atë që e sheh se jeta është e bukur, ndërsa me shoqërimin tim, ajo i duket edhe më e mirë dhe më e bukur.

Me kalimin e kohës u binda që nuk duhet t’u kushtoj vëmendje të gjitha fjalëve të njerëzve që i flasin për mua, por ato që duhet t’u kushtoj rëndësi janë fjalët e disave që më ndihmojnë t’i kuptoj të metat e mia.

U binda që themeli i marrëdhënieve të suksesshme është te butësia, falja e njëri-tjetrit dhe mosinteresimi për të metat e të tjerëve.

Dhe për në fund u binda tërësisht që unë pa fenë dhe moralin tim jam i pavlefshëm kudo që të shkoj!

Sillu mirë me njerëzit, do t’ua robërosh zemrat!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

KUPTIMI I DREJTË I KËRKIMIT TË FALJES

Kushtrim Guraj

KJO VLEN PËR TY

Kushtrim Guraj

JI GJITHMONË ME ALLAHUN

Kushtrim Guraj

EDUKOJE SHPIRTIN ME KËTO URTËSI

Kushtrim Guraj

A KE DËGJUAR PËR KËTO PESË GJËRA?

Kushtrim Guraj

MOS I MBYLL DYERT E ZEMRËS SATE

Kushtrim Guraj

TI JE NË BEGATI DHE PO HARRON

Kushtrim Guraj

KUJDES SE ÇFARË PO NDODH PËRRETH TEJE

Kushtrim Guraj

ME TË HOLLA NUK BLIHET ÇDO GJË

Kushtrim Guraj