Rtv Pendimi
Good life Restaurant
auto lider
Samet Tours
Dija & Daveti Mirësjellja - Edukata fetare

SADAKATË E VARROSURA NËPËR SHTËPI

Muslim Shop

Në shumë shtëpi ka sadaka të varrosura:

1. Libra dijeje, që pronari i saj ka vdekur dhe ata kanë mbetur të mbyllur në shtëpi.

2. Veshmbathje shtesë që anëtarët e familjes nuk kanë nevojë për to dhe kanë mbetur të mbyllura nëpër dollapë.

3. Këpucë të papërdorura të grumbulluara në shtëpi.

4. Mbuloja, jorganë dhe shtroja që janë tepricë dhe të panevojshme për anëtarët e familjes.

5. Enë shtëpie shtesë, bile ndoshta të panevojshme, por për të varfrit të domosdoshme.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHOSH

Irfan Jahiu

SHTËPI NË SHITJE A KA KUSH E BLEN ?!

Irfan Jahiu

DITËT E TESHRIKUT – DISPOZITA DHE DOBI

Irfan Jahiu

BAJRAMI – RREGULLA DHE DISPOZITA

Irfan Jahiu

DITA E ARAFATIT- DISPOZITA DHE DOBI

Irfan Jahiu

IBADETET E MUAJIT DHUL HIXHE

Irfan Jahiu

KURBANI -DISPOZITA DHE RREGULLA  

Irfan Jahiu

VEPRA TË MIRA ME RASTIN E DHJETË DITËVE TË DHULHIXHES

Irfan Jahiu

DHJETË DITËT E DHULHIXHES 

Irfan Jahiu