Rtv Pendimi
Vip Well
Good life Restaurant
Samet Tours
auto lider
Ilaçe për zemrën / Rukja Mirësjellja - Edukata fetare

SHEMBULLI I SPROVAVE ME LAPSIN

Muslim Shop

Nëse kalon nëpër periudha të rënda gjatë jetës sate dhe e humb baraspeshën tënde në jetë dhe nga ajo ankohesh shumë,
Rikujto…
Se lapsi kur gdhendet, ballafaqohet me dhembje të mëdha brenda kohës, mirëpo, pastaj bëhet më i mirë dhe më i bukur.
Kështu janë edhe sprovat dhe belatë.
Ato të bëjnë më të fortë, më energjik, më i mirë dhe me iman më të fortë.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

TI NUK E DI, PËRDERISA NUK E RISHIKON VETEN

Irfan Jahiu

PËR T’I QETËSUAR SADOPAK ZEMRAT TONA TË PIKËLLUARA

Irfan Jahiu

MOS E DETYRO ASKËND TË MBETET ME TY

Irfan Jahiu

KUPTIMI I DREJTË I KËRKIMIT TË FALJES

Kushtrim Guraj

KJO VLEN PËR TY

Kushtrim Guraj

JI GJITHMONË ME ALLAHUN

Kushtrim Guraj

EDUKOJE SHPIRTIN ME KËTO URTËSI

Kushtrim Guraj

A KE DËGJUAR PËR KËTO PESË GJËRA?

Kushtrim Guraj

MOS I MBYLL DYERT E ZEMRËS SATE

Kushtrim Guraj