Rtv Pendimi
Samet Tours
Vip Well
Good life Restaurant
auto lider
Ilaçe për zemrën / Rukja Imani Probleme shpirtërore & shoqërore

SHTATË KËSHILLA PËR TA PËRFORCUAR IMANIN

Muslim Shop

1- Falja e namazit në kohën e vet për arsye se është vepër e cila të afron kah Allahu.
2- Përmendja e Allahut edhe nëse ajo është vetëm se pesë minuta brenda një ore.
3- Lutja e vazhdueshme për çdo ditë me vendosmëri dhe me mbështetje në Allahun.
4- Përkujdesja për leximin e Kuranit për çdo ditë që mos të bëhemi nga të shkujdesurit.
5- Largimi nga shoqëria e keqe dhe me moral të ligë.
6- Dërgimi i salavateve mbi të Dërguarin e Allahut, lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin për të, dhjetë herë në mëngjes dhe dhjetë herë në mbrëmje, dhe kërkimi i faljes njëqind herë brenda ditës.
7- Agjërimi i ditës së hënë dhe të enjte sipas mundësive dhe po ashtu edhe agjërimi i ditëve të bardha (dita e trembëdhjetë, e katërmbëdhjetë dhe e pesëmbëdhjetë sipas kalendarit islamik).

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

ARSYETONI E MOS U NGUTNI TË GJYKONI

Irfan Jahiu

TI NUK E DI, PËRDERISA NUK E RISHIKON VETEN

Irfan Jahiu

REALITETI I NJERËZVE GJATË FATKEQËSIVE

Irfan Jahiu

PËR T’I QETËSUAR SADOPAK ZEMRAT TONA TË PIKËLLUARA

Irfan Jahiu

KOHA NA BËRI TË NDRYSHOHEMI

Irfan Jahiu

NJERËZIT U SHËMBËLLEJNË SHENJAVE TË PIKËSIMIT

Irfan Jahiu

NËSE JE I TILLË, DIJE SE JE I MREKULLUESHËM

Irfan Jahiu

MOS E DETYRO ASKËND TË MBETET ME TY

Irfan Jahiu

LEXOJI PREJ MEJE ME VËMENDJE KËTO FJALË

Irfan Jahiu