Rtv Pendimi
Vip Well
Good life Restaurant
Samet Tours
auto lider
Mirësjellja - Edukata fetare

SJELLJA ËSHTË MORAL PARA SE TË JETË NDJENJË

Muslim Shop

Kur të lëndon personi që për të kishe mendim të mirë një ditë prej ditëve, hesht.
Dhe mos e komento heshtjen tënde si dobësi, ngase heshtja nganjëherë është zotëria i gjuhëve.
Ti mos tento ta lëndosh atë që tentoi të të lëndonte.
Lëre atë të veprojë çfarë të dojë, kurse ti kapu për heshtjen.
Dhe mos e fëlliq të mirën tënde dhe esencën e bujarisë sate, edhe nëse ai tenton të të lëndojë.
Sjellja është moral para se të jetë ndjenjë.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

KUPTIMI I DREJTË I KËRKIMIT TË FALJES

Kushtrim Guraj

KJO VLEN PËR TY

Kushtrim Guraj

JI GJITHMONË ME ALLAHUN

Kushtrim Guraj

EDUKOJE SHPIRTIN ME KËTO URTËSI

Kushtrim Guraj

A KE DËGJUAR PËR KËTO PESË GJËRA?

Kushtrim Guraj

MOS I MBYLL DYERT E ZEMRËS SATE

Kushtrim Guraj

TI JE NË BEGATI DHE PO HARRON

Kushtrim Guraj

KUJDES SE ÇFARË PO NDODH PËRRETH TEJE

Kushtrim Guraj

ME TË HOLLA NUK BLIHET ÇDO GJË

Kushtrim Guraj