Rtv Pendimi
Good life Restaurant
auto lider
Vip Well
Samet Tours
Të ndryshme

SKA MË TË FORTË SE NE SHQIPËTARËT

Muslim Shop

Neve Shqipëtarëve na lufojnë Sërbët,Bullgarët Grekët Maqedononët.Pos gjith atyre, ne e luftojmë edhe vet njëri tjetrin.Filan Shqipëtari godet Shqiptarin,filani godet filanin,filani është Tyrkofil,falloni është Sërbofil,filani është i shitur,falloni është tradhtarë,filani është spiun,falloni është bashkpuntorë i armikut,e kush mbeti Shqiptar i mirë?të vdekurit i lavdërojnë ,kurse të gjallëve vdekjen ua dëshirojnë.
Dikur vetëm për Maqedonasit,Shqiptari i mirë ishte vetëm Shqipëtari i vdekur.Kurse tash,për fat të keq,edhe disa Shqiptarë,të vdekurit i lavdërojnë,kurse të gjallët i mallkojnë.
Pas gjith kësaj lufte nga të tjerët, dhe luftës që ne bëjmë mes vete,ne edhe më ekzistojmë.
Pra jemi më të fortit.
O Zot,largo urrejtjen nga zemrat tona.
Zot,fute dashurinë ndërvllazërore në zemrat tona.
O Zot,na i ringjall zemrat tona,ngase neve zemrat na kan vdekur.

Të ngjajshme

Ushqimet që preferohen gjatë ditëve të nxehta

Hevzi Hasani

Ndarësi i përpikt

Hevzi Hasani

Një urim më mungon !

Kushtrim Guraj

50 DOBI NGA NATA E KADRIT

Kushtrim Guraj

XHAMIA EBU HANIFE NJË BUKURI E VEÇANTË

Kushtrim Guraj

Kryeimami Bajgora mbajti hytben e xhumasë në xhaminë e fshatit Zabel i Ulët

Kushtrim Guraj

Mesazhe muslimanit europian,në prag të Ramazanit

Kushtrim Guraj

Pasurinë që duhet ta dëshirojmë

Kushtrim Guraj

Xhamia e Mazhiqit e ndërtuar në vitin 1545, por tashmë e harruar

Kushtrim Guraj