Rtv Pendimi
Good life Restaurant
Samet Tours
auto lider
Shkenca dhe teknologjia

Snapchat përmirëson dizajnet e papërshtatshme, përditësimet e para vetëm në Android

Muslim Shop

Ndryshimet e fundit në Snapchat, nuk sollën më shumë se komplikime dhe ngadalësim të sistemit, që rezultoi me shumë humbje në përdorues dhe të ardhura ekonomike.

Rrjeti social e mbylli vitin me 186 milionë përdorues, që janë pesë milionë më pak se sa numri i atyre me të cilët e nisi vitin 2018, transmeton Telegrafi.

Regresi i vazhdueshëm, ka bërë që të humbë 36 për qind apo 360 milionë dollarë. Prandaj, zyrtarë të Snapchat vendosën të bëjnë ndryshime të konsiderueshme, të cilat nuk rezultuan të suksesshme.

Tashmë janë përmirësuar dizajnët e papërshtatshme, gjë që ka rezultuar me rritjen e shpejtësisë për 20 për qind.

Këto ndryshime, për momentin janë në dispozicion vetëm për sistemin Android, ku edhe po bëhen testime, që shpejtësia të rritet së paku për 48 për qind.

Kohë më parë, Snapchat ka njoftuar se mund ta heqë opsionin e zhdukjes së mesazheve, në mënyrë që postimet të jenë sa më publike, por ky vendim nuk ka marrë reagime pozitive. /Telegrafi/

Të ngjajshme

Rrjetet sociale nxisin depresion tek të rinjtë

Kushtrim Guraj

Google sjell dizajnin e ri për Play Store

Kushtrim Guraj

A është tkurrur mali më i lartë në botë?

Kushtrim Guraj

Stamboll, hapet qendra teknologjike e Microsoft-it

Kushtrim Guraj

Çka pas Ramazanit?

Kushtrim Guraj

Shitja globale e telefonave për Huawei është më e lartë se ndonjëherë më parë

Kushtrim Guraj

Zyrtare: OnePlus lajmëron datat dhe kohën e lansimit të OnePlus 7

Kushtrim Guraj

Alibaba shpërndan postën me anë të “njohjes së fytyrës”

Kushtrim Guraj

Telefonët iPhone 5G mund të arrijnë vitin e ardhshëm, me procesorët nga Qualcomm

Kushtrim Guraj