Rtv Pendimi
Samet Tours
Good life Restaurant
auto lider
Mirësjellja - Edukata fetare

SUKSESI YT VARET NGA AMBICIET E TUA

Muslim Shop

Milingona, nëse ti ia vendos gishtin përpara, e ajo është duke ecur, nuk ndalet, por ajo përpiqet ta ndryshojë anën dhe të vazhdojë në rrugën e saj.

Atëherë parashtrohet pyetja se si është gjendja jonë?!

Kur neve na del përpara një pengesë fillojmë të ankohemi dhe të dëshpërohemi, e me të të largohemi edhe nga synimi ynë.

Shpesh ndodh që të mos mendojmë për ndryshimin e rrugës dhe jetës sonë.

Përderisa ekziston mundësia dhe synimi është i drejtë, pse në jetë të mos luftojmë që ta arrijmë atë që e synojmë?!

E jona mbetet që ta shfrytëzojmë çdo mjet që është i drejtë, me qëllim që të arrijmë deri tek ajo që e synojmë, dhe për këtë normalisht se kemi nevojë për aspirata të larta dhe ambicie madhështore.

Sa më të larta që janë ambiciet, aq i lartë do të jetë edhe suksesi ynë në realizimin e asaj që e synojmë.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHOSH

Irfan Jahiu

SHTËPI NË SHITJE A KA KUSH E BLEN ?!

Irfan Jahiu

DHJETË DITËT E DHULHIXHES 

Irfan Jahiu

MOS E HARRO KËTË RREGULL NË JETË

Irfan Jahiu

DISA VEPRA QË I SHLYEJNË MËKATET

Irfan Jahiu

E BUKUR ËSHTË DASHURIA, ATËHERË KUR E GJEN ATË QË E MERITON

Irfan Jahiu

E DREJTA E ÇDO NJERIU ËSHTË TË ËNDËRROJË DHE TË SHPRESOJË

Irfan Jahiu

PËR KËTË PERSON IA VLEN TË LUFTOSH

Irfan Jahiu

THYERJA E ZEMRËS ËSHTË MË E RËNDË SESA AJO E ESHTRAVE

Irfan Jahiu