Rtv Pendimi
Samet Tours
Good life Restaurant
Vip Well
auto lider
Mirësjellja - Edukata fetare

THUAJ: O ZOT!

Muslim Shop

E meditova zjarrin dhe e gjeta se nuk e dogji Ibrahimin, alejhi selam.
Dhe deti nuk e fundosi Musain, alejhi selam.
Dhe fëmijën që e hodhi nëna e vet në det dhe arriti deri te mbreti.
Dhe tjetrin që e hodhën vëllezërit në fund të pusit dhe pastaj shpëtoi e më vonë u burgos e pastaj u bë edhe ministër.

A nuk marrim mësime nga ajo që kaloi?!
Se e tërë bota nëse mblidhen të të dëmtojnë me diçka nuk kanë mundësi të bëjnë më tepër se atë që e ka caktuar Allahu për ty.
Dhe, nëse mblidhen të gjithë të të bëjnë dobi, nuk kanë mundësi të bëjnë asgjë më tepër se atë që e ka caktuar Allahu për ty.
Prandaj përmirësoni qëllimet tuaja, se sipas tyre do të shpërbleheni.
Dijeni se mbi njeriun është shkruar pikëllimi vetëm se atë ditë kur iu është larguar lutjeve (duave)

Prandaj thuaj: O Zot!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

KUPTIMI I DREJTË I KËRKIMIT TË FALJES

Kushtrim Guraj

KJO VLEN PËR TY

Kushtrim Guraj

JI GJITHMONË ME ALLAHUN

Kushtrim Guraj

EDUKOJE SHPIRTIN ME KËTO URTËSI

Kushtrim Guraj

A KE DËGJUAR PËR KËTO PESË GJËRA?

Kushtrim Guraj

MOS I MBYLL DYERT E ZEMRËS SATE

Kushtrim Guraj

TI JE NË BEGATI DHE PO HARRON

Kushtrim Guraj

KUJDES SE ÇFARË PO NDODH PËRRETH TEJE

Kushtrim Guraj

ME TË HOLLA NUK BLIHET ÇDO GJË

Kushtrim Guraj