Rtv Pendimi
auto lider
Good life Restaurant
Samet Tours
Mirësjellja - Edukata fetare

TREGU I JETËS

Muslim Shop

Një ditë prej ditëve hyra në tregun e jetës dhe vërejta gjëra të çuditshme.
Pashë zemra që shiten dhe mendje që blihen.
Gjeta ndjenja të hedhura për tokën e kohës që shkelet mbi të dhe nënçmohen.
Dhe e gjeta besnikërinë nëpër dyqane, e braktisur, askush nuk kalonte përreth saj.
Dhe po ashtu, nëpër dyqane e gjeta edhe gënjeshtrën, kurse njerëzit me të madhe bashkëpunonin me ato dyqane.
Dhe e gjeta sinqeritetin, si mall i markës dhe stilit të vjetër.
Për çudi ky është realiteti i tregut të jetës.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

DISA VEPRA QË I SHLYEJNË MËKATET

Irfan Jahiu

E BUKUR ËSHTË DASHURIA, ATËHERË KUR E GJEN ATË QË E MERITON

Irfan Jahiu

E DREJTA E ÇDO NJERIU ËSHTË TË ËNDËRROJË DHE TË SHPRESOJË

Irfan Jahiu

PËR KËTË PERSON IA VLEN TË LUFTOSH

Irfan Jahiu

THYERJA E ZEMRËS ËSHTË MË E RËNDË SESA AJO E ESHTRAVE

Irfan Jahiu

MË PYETËN DHE U PËRGJIGJA

Irfan Jahiu

CILËSITË E NAIVIT

Irfan Jahiu

KUPTIMI I DREJTË I KËRKIMIT TË FALJES

Kushtrim Guraj

KJO VLEN PËR TY

Kushtrim Guraj