Rtv Pendimi
Good life Restaurant
Samet Tours
auto lider
Vip Well
Ilaçe për zemrën / Rukja Probleme shpirtërore & shoqërore

ZOTI IM, UNË PO NGULFATEM

Muslim Shop

Zoti im, unë po ngulfatem.
Kjo nuk po vjen si pasojë e ndonjë lidhjeje emocionale që nuk pata sukses ta arrij.
E as si pasojë e shokëve që më lanë të vetëm.
E as si pasojë e ndonjë brenge, që më ngulfat vështirësia e saj.
Po ngulfatem, vetëm se për hir Tëndin, o Krijuesi im.
Po ngulfatem, se e humba kënaqësinë e lotëve që rridhnin për hir Tëndin.
Po ngulfatem nga mungesa e fuqisë të përulem në namazin tim.
Po ngulfatem, ngase e braktisa Kuranin me ditë pa arsye.
Po ngulfatem…
Dhe po shpresoj te Ti, o Zoti im, ta largosh nga unë këtë problem.
Dhe të më udhëzosh në rrugën e drejtë, rrugën Tënde, o Zoti im.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

ARSYETONI E MOS U NGUTNI TË GJYKONI

Irfan Jahiu

TI NUK E DI, PËRDERISA NUK E RISHIKON VETEN

Irfan Jahiu

REALITETI I NJERËZVE GJATË FATKEQËSIVE

Irfan Jahiu

PËR T’I QETËSUAR SADOPAK ZEMRAT TONA TË PIKËLLUARA

Irfan Jahiu

KOHA NA BËRI TË NDRYSHOHEMI

Irfan Jahiu

NJERËZIT U SHËMBËLLEJNË SHENJAVE TË PIKËSIMIT

Irfan Jahiu

NËSE JE I TILLË, DIJE SE JE I MREKULLUESHËM

Irfan Jahiu

MOS E DETYRO ASKËND TË MBETET ME TY

Irfan Jahiu

LEXOJI PREJ MEJE ME VËMENDJE KËTO FJALË

Irfan Jahiu