Rtv Pendimi
Shkenca dhe teknologjia

​Si të rrisni hapësirën e pashfrytëzuar në iPhone

“Redditor eavesdroppingyou” ka postuar një taktikë për pastrimin hapësirë ekstra në iPhone duke marrë në telefonin tuaj një film të gjatë.

Pasi që ju të shtypni butonin Rent në një film, një kuti dialogu do të dalë, e cila do të kërkojë të zgjidhni mes opsioneve OK ose Settings. Zgjidhni Settings , pastaj General dhe në fund Storage & iCloud. Ju do të shihni se sa është hapësira në dispozicion.

Nëse ju klikoni butonin Home mund të shihni iPhone e juaj duke punuar me aplikacione të ndryshme, dhe duke pastruar të dhënat e papërdorura dhe historitë. iPhone-i mund të bëjë automatikisht këtë, kur hapësira është shumë e ulët, por kjo është një mënyrë për ta detyruar të procesin të ndodhë më herët.

Të ngjajshme

Dëshmia e femrës dhe e mashkullit

Hevzi Hasani

Samsung mund të jetë gati me telefonat e palosshëm

Kushtrim Guraj

Zoom, Google Meet apo Facebook Messenger Rooms: Cili është aplikacioni më i përshtatshëm për komunikim virtual

Kushtrim Guraj

COVID-19, Google do të ndjekë nëse njerëzit qëndrojnë në shtëpi

Kushtrim Guraj

Coronavirusi: A duhet ta pastrojmë telefonin shpesh?

Kushtrim Guraj

Kamerat e vëzhgimit tani do të zbulojnë automatikisht njerëzit me temperaturë

Qëndrim Ibrahimi

Interneti 5G do të ndryshojë jetën rrënjësisht

Qëndrim Ibrahimi

Google merr një veprim interesant

Kushtrim Guraj

Në 2030 shumica e automjeteve në tregun botëror do të jenë elektrike

Kushtrim Guraj