Rtv Pendimi
Good life Restaurant
auto lider
Samet Tours
Vip Well
Të ndryshme

10 Caktimet qe ndodhin ne Naten e Kadrit

Muslim Shop

Ç’ndodh në këtë natë:

1.Në këtë natë vendoset fati i të gjitha krijesave për vitin e ardhshëm.

2.Në këtë natë shkruhet se kush do të jetojë dhe kush do të vdesë.

3.Shkruhet se kush do të nderohet e kush do të mallkohet.

4.Shkruhet se kush do të paracaktohet për në Xhenet, e kush do të paracaktohet për në Xhehenem.

5.Shkruhet se ku do të paraqitet thatësia dhe uria.

6.Shkruhet se kush do ta kryejë haxhin atë vit e kush jo.

7.Në këtë natë përcaktohen rrisqet.

8.Përcaktohet se çfarë do të ndodhë deri në vitin tjetër.

9.Çështjet e atij viti dërgohen nga Leuhi Mahfudh për tek melaiket të cilët shënojnë urdhrat.

10.Shkruhet dhe çdo gjë tjetër të cilën e dëshiron Allahu të ndodhë atë vit.

Të ngjajshme

Vajza siriane: Më mirë po vetëvritem se sa të përdhunohem

Kushtrim Guraj

Emërtime shqipe të pesë kohëve të faljes islame

Kushtrim Guraj

MISHIN E DERRIT AS QENI SE HAN

Kushtrim Guraj

Srebrenicë, Asim Mujiç do të varroset pranë djalit Amirit

Kushtrim Guraj

PËR NJË PATRIOTIZËM TË VËRTETË

Kushtrim Guraj

Gështënja!

Kushtrim Guraj

Pesë fjalë apo pesqind dele ?

Kushtrim Guraj

Të vish në këtë botë atje ku i thuhet jetës lamtumirë

Kushtrim Guraj

NJË LUTJE PËR RAMAZAN:

Kushtrim Guraj