Rtv Pendimi
Agjërimi Pyetje

23- MOS PARJA E GJAKUT TË MENSTRUACIONEVE BRENDA ZAKONEVE TË GRUAS A E OBLIGON AGJËRIMIN APO DUHET PRITUR

Zakonet e mia mujore të gjakderdhjes zgjasin shtatë deri në tetë ditë. Mirëpo ndodh që ndonjëherë ditën e shtatë të mos shoh as gjak por as shenja pastrimi. Në këtë ditë çfarë të bëjë të agjëroj dhe të falem apo jo?

Përgjigja:

? Mos u ngut që të falesh dhe agjërosh por prit derisa të sheh shenjat e bardha të pastërtisë të cilat gratë zakonisht i njohin ato. Shenja e tillë është shenjë e pastërtisë. Ndalja e gjakderdhjes nuk nënkupton edhe pastrim, por pastrami është i sigurt vetëm pasi të shihen shenjat e pastërtisë dhe përfundimi i ditëve të zakonshme të femrës.

Shejh Ibën Bazi


Përktheu Lulzim Susuri
http://www.ehlihadithi.com/
•••? https://www.facebook.com/HoxheLulzimSusuri

Të ngjajshme

Nuk ka agjëruar për shkak të punës, si është halli i tij?

Kushtrim Guraj

MOSAGJËRIMI I NATËS SË MADHE TË KADRIT

Kushtrim Guraj

PUTHJA APO LOZJA E BURRIT ME GRUAN E TIJ NË DITËT E RAMAZANIT

Kushtrim Guraj

NUK MË LEJON BURRI TË AGJËROJ, A TA DËGJOJ APO JO

Kushtrim Guraj

SHARJA DHE OFENDIMET A E PRISHIN AGJËRIMIN

Kushtrim Guraj

Ka agjëruar duke qenë me menstruacione?!

Kushtrim Guraj

Kur lejohet prishja e agjërimit?

Kushtrim Guraj

Si duhet ta kompensoj mos-agjërimin e një dite të Ramazanit?

Kushtrim Guraj

Si falet dhe si agjëron udhëtari?

Kushtrim Guraj