Rtv Pendimi
Të ndryshme

Falënderoje Zotin që je gjallë!

Sot disa nuk janë në mesin e të gjallëve, ndërsa ti je zgjuar dhe je i privilegjuar.

Falënderoje Zotin duke thënë: “Falënderimi i takon Allahut, i Cili na ngjalli pasi na vdiq dhe pas ringjalljes tek Ai do të tubohemi”(Hadith).
Filloje ditën me vepra të mira dhe shfrytëzoje atë maksimalisht, nuk i dihet mund të jetë dita jote e fundit!
Allahu na bëftë vepërmirë!

Hoxhë Fadil Musliu

Të ngjajshme

O ALLAHU YNË!

Kushtrim Guraj

Besimtarët do ta shohin Zotin e tyre!

Kushtrim Guraj

Sot bëhen 21 vjet nga masakra e tmerrshme e Reçakut kur më 15 janar të vitit 1999 forcat kriminele serbe vranë 45 civilë shqiptarë

Kushtrim Guraj

A E KEMI SHIJUAR ËMBËLSINË E BESIMIT?

Kushtrim Guraj

Australia, Zjarri dhe hadithi i Profetit Muhamed para 1441 vitesh

Kushtrim Guraj

Lutja e Plakës – ja vlenë të lexohet !

Kushtrim Guraj

Shijoje këtë begati!

Kushtrim Guraj

PAMJE NGA XHAMIA E SULLTAN MURATIT

Kushtrim Guraj

Djali i hoxhë Fadil Musliu, Aid Musliu diplomoi në fakultetin e sheriatit në Medine

Kushtrim Guraj