Rtv Pendimi
Good life Restaurant
auto lider
Samet Tours
Reklama

A dëshironi që biznesi juaj të reklamohet në mënyrë profesionale duke arritur majat e sukseseve?

Muslim Shop

A dëshironi të jeni të parët në botën e biznesit?

A dëshironi që reklama për biznesin tuaj të ketë promovim trefish më të madh?

Kjo është mundësia juaj!

Për të promovuar biznesin tuaj, Radio Televizioni “Pendimi” ofron mundësi ideale për ju.

Pikërisht tani kur po afrohet muaji i begatë i Ramazanit, bizneset e juaja mund t’i reklamoni më së miri përmes mediumit tonë dhe atë me cmime promocionale.

Të gjitha mundësitë për të shtuar punën e biznesit tuaj, i gjeni vetëm tek ne.

Reklama juaj do të shpërndahet në radio, televizion, web faqe dhe në rrjetet sociale.

Audio dhe video reklamë profesionale, flayer me dizajne të vecanta për biznesin tuaj dhe hapësirë ideale për promovim.

Vetëm në RTV Pendimi.

Është koha që biznesi juaj të rritet, dhe kjo vetëm përmes Radio Televizionit Pendimi.

Investim i vogël me sukses të garantuar.

Shpejtoni, e mos i humbisni ofertat tona promocionale para Ramazanit.

RTV Pendimi, mundësi e artë për biznesin tuaj!

Të ngjajshme

Karadaku turs Haxh 2019

Kushtrim Guraj

Nëse vuani nga ndonjë sëmundje, apo jeni të shqetësuar për dëmet që po ju shkaktojnë ushqimet industriale, ju duhet ta lexoni këtë

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti – Ramazani 1440/2019

Kushtrim Guraj

Keni vendosur që të bëni ndryshime brenda objektit tuaj, dhe nuk e dini ku te drejtoheni?

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti për ndërtimin e xhamisë “Bashkimi” në Linz të Austrisë

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti për ndërtimin e Xhamisë në Baballaq të Komunës së Deçanit

Kushtrim Guraj

Hixhame për femra-Saraj ofron terapinë me kupa (Hixhame) me shërbim profesional nga Dr.Rejhan Bajrami

Kushtrim Guraj

Akademia e Kuranit për të pestin vit me radhë hap afatin e regjistrimit për vitin 2019

Kushtrim Guraj

TMEAG bën mësimin e recitimit të Kur’anit

Kushtrim Guraj