Rtv Pendimi
Të ndryshme

A E KEMI SHIJUAR ËMBËLSINË E BESIMIT?

Pejgamberi a.s. thotë: ” Tre gjëra kush i ka ai e ka shijuar ëmbëlsinë e imanit, besimit.
1- Kush e don Allahun dhe të dërguarin e Tij më shumë se çdo kend dhe se çdo gjë tjetër.
2- Kush e don vëllanë e tij besimtarë vetëm për hirë të Allahut, pa fare interesi të kësaj bote.
3- Kush frikësohet se po bën gabim që me te mund të dalë nga feja, ashtu siç frikësohet se po hidhet në zjarr.”Këta njerëz e kanë shijuar ëmbëlsinë e besimit.
O Zot, na bëj prej tyre ja Rabel Alemin!

Hoxhë Zekerija Bajrami

Të ngjajshme

O ALLAHU YNË!

Kushtrim Guraj

Besimtarët do ta shohin Zotin e tyre!

Kushtrim Guraj

Sot bëhen 21 vjet nga masakra e tmerrshme e Reçakut kur më 15 janar të vitit 1999 forcat kriminele serbe vranë 45 civilë shqiptarë

Kushtrim Guraj

Australia, Zjarri dhe hadithi i Profetit Muhamed para 1441 vitesh

Kushtrim Guraj

Lutja e Plakës – ja vlenë të lexohet !

Kushtrim Guraj

Shijoje këtë begati!

Kushtrim Guraj

PAMJE NGA XHAMIA E SULLTAN MURATIT

Kushtrim Guraj

Djali i hoxhë Fadil Musliu, Aid Musliu diplomoi në fakultetin e sheriatit në Medine

Kushtrim Guraj

Pse po e kundërshtoni krishtlindjen, babadimrin, vitin e ri, bredhin, festimin me të, fotografimin me të, etj. !?

Kushtrim Guraj