Rtv Pendimi
Të ndryshme

Afrim Azizi nga Kumanova çertifikohet nga Microsoft

Ditë më parë dizajneri nga Kumanova Afrim Azizi, ka përfunduar me sukses të plotë trajnimin e parë për Microsoft.

Trajnim ky shumë i rëndësishëm për Afrimin, me ç’rast ai ka falënderuar Zotin, familjen dhe miqtë e tij për përfundimin e suksesshëm në këtë fushë. Ai përmes një postimi në rrjetin social Facebook, ka falënderuar të gjithë përkrahësit dhe i ka quajtur si mbështetësit e tij kryesor.

Më poshtë po ua sjellim postimin e tij të plotë në Facebook:

“Faleminderime te shumta Allahut qe me mundesoi me sukses te mbaroj trajnimin e pare per Microsoft.
Jam i bekuar qe mbeshtetja dhe perkrahja e familjes dhe te dashurve nuk me ka munguar asnjeher!
#2moreLeft

afrim-azizi afrimi-2

 

Ndryshe, Afrim Azizi, ky i ri i talentuar ka përfunduar me sukses shkollimin e lartë pranë Universitetit Goce Delçev, në Fakultetin e Shkencave Kompjuterike në qytetin e Shtipit. Ai mirret me dizajne të ndryshme të faqeve, e që nga viti 2013 është bashkëpunëtor i Radio Pendimit.

Të ngjajshme

A e njeh këtë ligj i cili do ta ndryshoj të menduarit tuaj?

Kushtrim Guraj

Falënderoje Zotin që je gjallë!

Kushtrim Guraj

Përfundoi shfaqja!

Kushtrim Guraj

LINDJA E MUHAMMEDIT A.S.

Hevzi Hasani

LUTJE TË PËRZEMËRT!

Kushtrim Guraj

RTV Pendimi fillon ndërtimin e studiove televizive – bën kërkesë për kontribut në finalizim të tyre

Kushtrim Guraj

Ari i kuq: Mjedra ruan zemrën dhe mbron nga diabeti dhe kanceri!

Urim Isma

Ajo që po na mungon shumë është thënja: NUK E DI.

Kushtrim Guraj

Kurbanat 2019 (Lista)

Hevzi Hasani