Rtv Pendimi
Poezi Të ndryshme

Ah moj nënë

 

Me shume mallë e lotë në sy
jam tu shkruajtur oj nënë për ty
më ka marrë malli shumë moj nënë
mua gjithë botën me ma fal
vendin tënd nënë nuk e zenë.

Po shkojnë vitet një nga një
sa të jetë jeta s’të harroj
veq për ty unë do të mendoj
ah moj nënë moj nëna ime
copë ma bëre zemrën time.

Sytë e mi po lotojnë
sa her e përmendi emrin nënë
më bëhet në zemër një plagë e rëndë
lotë e mi nënë spo më pushojnë
veq për ty e kam këtë mërzi
s’të harrojnë kurrë sytë e mi.

Gjithmonë në zemër unë të kam
s’të harroj kurrë moj nënë
insh-Allah All-llahu në ahiret na bashkon
nga mekatet na pasëtron
me xhenet na gradon.

Të ngjajshme

Njëherë e njëkohë….

Kushtrim Guraj

Ndihmo në ribotimin e librit shkrim-leximi arab-kuranor

Hevzi Hasani

Ai që pendohet është i dashuri i Zotit!

Kushtrim Guraj

Ti llogaritim veprat tona sot, para se me na i llogarit Krijuesi ynë nesër

Kushtrim Guraj

A të falet namazi i Bajramit nëpër shtëpia?

Kushtrim Guraj

Duaja e namazit te nates…

Hevzi Hasani

Sadakatul Fitri dhe rregullat e tij

Kushtrim Guraj

Marrëveshja e Hudejbisë dhe çlirimi i Mekës

Kushtrim Guraj

Kush ishin sahabët që braktisën kodrën e shigjetarëve në luftën e Uhudit?

Hevzi Hasani

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU