Rtv Pendimi
Të ndryshme

Ajo që po na mungon shumë është thënja: NUK E DI.

Hejthem bin Xhemil ka thënë:”Kam qenë prezent te imami i Medines Malik bin Enesi kur është pyetur për 48 mesele dhe ne 32 prej tyre është përgjigjur NUK E DI”.
Ndërsa, një nga të parët tonë ka thënë:”Kur njeriu e pranon se nuk di, ai vërtetë di shumë”.

Allahu na e shtoftë dijen e dobishme!
(Përkthim nga gj. arabe)

Hoxhë: Fadil Musliu

Të ngjajshme

SHQIPTARËT KUDO QË SHKOJNË FENË DHE KOMBIN S’E HARROJNË

Kushtrim Guraj

A e njeh këtë ligj i cili do ta ndryshoj të menduarit tuaj?

Kushtrim Guraj

Falënderoje Zotin që je gjallë!

Kushtrim Guraj

Përfundoi shfaqja!

Kushtrim Guraj

LINDJA E MUHAMMEDIT A.S.

Hevzi Hasani

LUTJE TË PËRZEMËRT!

Kushtrim Guraj

RTV Pendimi fillon ndërtimin e studiove televizive – bën kërkesë për kontribut në finalizim të tyre

Kushtrim Guraj

Ari i kuq: Mjedra ruan zemrën dhe mbron nga diabeti dhe kanceri!

Urim Isma

Kurbanat 2019 (Lista)

Hevzi Hasani