Rtv Pendimi
auto lider
Good life Restaurant
Samet Tours
Mirësjellja - Edukata fetare

 ALLAHU E SHKROI TREGIMIN E JETËS SATE

Muslim Shop

Shejh Salih el Megamesi, Allahu e ruajttë, thotë:

“Allahu, është Ai i cili e shkroi tregimin e jetës sate, prandaj sillu mirë kur e rrëfen atë.

Sillu mirë në gjykimin tënd për atë që ndodh brenda saj.

Ankoju për gjendjen tënde Zotit tënd, por mos iu anko robërve të Tij.

Dhe bëhu i sigurt se çdo pikëllim që ti e përjeton, ose vjen nga ajo se Ai të do e të sprovon, ose vjen nga ajo se Ai të do dhe dëshiron që nga gjynahet të të pastrojë.

Do të vijë dita kur do ta zbulosh se pikëllimi yt të ka mbrojtur nga zjarri dhe durimi yt të ka futur në Xhenet!”

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHOSH

Irfan Jahiu

SHTËPI NË SHITJE A KA KUSH E BLEN ?!

Irfan Jahiu

DHJETË DITËT E DHULHIXHES 

Irfan Jahiu

MOS E HARRO KËTË RREGULL NË JETË

Irfan Jahiu

DISA VEPRA QË I SHLYEJNË MËKATET

Irfan Jahiu

E BUKUR ËSHTË DASHURIA, ATËHERË KUR E GJEN ATË QË E MERITON

Irfan Jahiu

E DREJTA E ÇDO NJERIU ËSHTË TË ËNDËRROJË DHE TË SHPRESOJË

Irfan Jahiu

PËR KËTË PERSON IA VLEN TË LUFTOSH

Irfan Jahiu

THYERJA E ZEMRËS ËSHTË MË E RËNDË SESA AJO E ESHTRAVE

Irfan Jahiu