Rtv Pendimi
Poezi

ALLAHU I LARTESUAR

Zoti im me ka falur jeten
dhe me mesoj te verteten,
gjdo her ate e kujtoj
tek ai gjdo gje shpresoj.
Allahu i lartesuar gjdo gje ka krijuar,
prandaj per veq tij nuk ka te adhuruar.
Zotin tim e adhuroj tek ai gjithmon  shpresoj,
gjdo deshir qe kam te ma plotesoj.
Tek ai mbeshtes veten
tek ai gjej te verteten,
nga ai suksesin kerkoj
per gjdo pun qe punoj.
Prandaj ati i premtoj se besnike do ti qendroj,
jam muslimane e vertet do ti lutem Allahut per jete.
 
Eriona-DRENIC

Të ngjajshme

LINDJA E MUHAMMEDIT A.S.

Hevzi Hasani

El- hamdu lil-lah

Hevzi Hasani

Një urim më mungon !

Kushtrim Guraj

Nëna

Kushtrim Guraj

O Profeti im

Kushtrim Guraj

Adem Ramadani – Allahu Ekber Kebira me tekst

Kushtrim Guraj

Poezi për Radio Pendimin

Kushtrim Guraj

Poezi Sërish vjen Haxhi

Kushtrim Guraj

E vërteta doli n’shesh

Kushtrim Guraj