Rtv Pendimi
Të ndryshme

Allahu kur jep të mahnit!

Kur të vjen ndihma e Allahut?
Ajo vjen në momentin që ti ke nevojë më tepër se kurrë.
Të vjen si një dhuratë e madhe e cila nuk të ka shkuar në mendje.
A mos valle e dinte profeti Musa alejhi selam se me një të rënë shkopi do ti hapej deti!
Po profeti Isa alejhi selam, a kishte menduar se Allahu do ta ngjiste në qiell!
Çdo vështirësi e zgjidh Allahu në kohën e duhur, në mënyrë të atillë saqë të le pa mend!
Për ty kërkohet që të mendosh mirë për Zotin tënd, dhe dije se Ai s’ka për të braktisur kurrë.

Të ngjajshme

Falënderoje Zotin që je gjallë!

Kushtrim Guraj

Përfundoi shfaqja!

Kushtrim Guraj

LINDJA E MUHAMMEDIT A.S.

Hevzi Hasani

LUTJE TË PËRZEMËRT!

Kushtrim Guraj

RTV Pendimi fillon ndërtimin e studiove televizive – bën kërkesë për kontribut në finalizim të tyre

Kushtrim Guraj

Ari i kuq: Mjedra ruan zemrën dhe mbron nga diabeti dhe kanceri!

Urim Isma

Ajo që po na mungon shumë është thënja: NUK E DI.

Kushtrim Guraj

Kurbanat 2019 (Lista)

Hevzi Hasani

El- hamdu lil-lah

Hevzi Hasani