Rtv Pendimi
Lajme

ALSAR I DHURON BOTIMET E TIJ BASHKËSISË ISLAME TË KOSOVËS

Në kuadër të projektit “Libri, dhurata më e çmuar” Fondacioni “ALSAR” ka dhuruar Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës 13 botimeve të Fondacionit “ALSAR” me një numër prej 1530 kopje librash. Me këtë rast drejtori për shtyp veprimtari botuese e kulturë Ramadan ef. Shkodra ka falënderuar Fondacioni “ALSAR” për këtë dhuratë duke shpresuar se bashkëpunimi i ndërsjellë do të vazhdoj edhe më tej në të ardhëm në të mirë të popullit tonë.
Përfaqësuesi i Fondacioni “ALSAR” Neki Kaloshi falënderoi BIRK-un për bashkëpunimin dhe theksoi se këto raporte do të vazhdojnë edhe më tej së suksesshme të bashkëpunimit me Institucionin e Bashkësinë Islame të Kosovës, duke kontribuar në këtë mënyrë në drejtim të pasurimit të bibliotekave të institucioneve arsimore islame me një literaturë që përbën një burim të pasur njohurish të karakterit akademik, kulturor e historik dhe fetar për lexuesit.

Të ngjajshme

OKB: Për 11 vite 16.7 miliardë dollarë humbje ekonomike nga pushtimi i Gazës

Kushtrim Guraj

Babai dhe i biri çliruan fshatin nga pushtimi armen

Kushtrim Guraj

“MERAKLITË E KERREVE”, DONACION INTERESANT PËR SHB ” JETIMAT E BALLKANIT” E CILA PËRKUJDESET PËR SKAMNORËT

Kushtrim Guraj

FSK dhe Policia, institucionet të cilave qytetarët u besojnë më shumë

Kushtrim Guraj

111 persona të moshuar në Kosovë janë pa përkujdesje familjare

Kushtrim Guraj

Kursistet e mësim-besimit e Prishtinës organizojnë program për nder të mevludit

Kushtrim Guraj

Lufta në Jemen, 5.700 fëmijë e kanë humbur jetën

Kushtrim Guraj

Kryeparlamentari Xhaferi mori pjesë në Akademinë Shkencore “Ditët e Alfabetit – II”

Kushtrim Guraj

Universiteti i Fondacionit Maarif organizon konferencë për sfidat në Ballkan mbi COVID-19

Kushtrim Guraj