Rtv Pendimi

Amazon gati me konkurrentin e YouTube

Rivaliteti i Amazon me Google mund të ashpërsohet edhe më shumë, pasi gjiganti i “e-commerce” po përgatit në fshehtësi një konkurrent të Youtube.

Në fillim të muajit, Amazon ka bërë kërkesë për të bërë të tijat termat “AmazonTube” dhe “OpenTube”.

TË NGJAJSHME