Rtv Pendimi
Të ndryshme

Arbnora Fejza-Idrizi- Gruaja që i solli Kosovës dy rekorde botërore

Vullneti dhe përkushtimi ndaj punës bëri që Arbnora Fejza-Idrizi nga Skenderaj të arrijë suksese në disa fusha.

Ajo i solli Kosovës dy rekorde duke hyrë në Librin Guiness, fillimisht me lulen më të madhe në botë të punuar me vetëm një fletë, pastaj me vazon më të madhe nga letra.

Rekordin e tretë po synon ta fitojë me flamurin më të madh në botë që do jetë një lloj dhurate për festën e pavarësisë së Kosovës

Të ngjajshme

Begatitë e Allahut

Kushtrim Guraj

Tregim këshillues: Një model i lutjes për bashkëshoritin

Hevzi Hasani

Ai që nuk e respekton veten nuk do të respektohet nga të tjerët

Hevzi Hasani

,, Njerëzit janë dëshmitarë të Zotit në tokë “

Kushtrim Guraj

Si i trajton feja viruset dhe fatkeqësitë

Hevzi Hasani

Mos merr për të vogël asnjë mëkat!

Hevzi Hasani

Njerëzit që nuk kanë kohë

Hevzi Hasani

Pse na duhet edukimi fetar në shkolla!

Kushtrim Guraj

TË DREJTAT E FEMRËS NË ISLAM

Kushtrim Guraj