Rtv Pendimi
Të ndryshme

Arsyetime të kota!

Kur nuk mëson, thotë: kush ja ka pa hajrin mësimit!

Kur nuk është punëtor, thotë: nuk po ka punë n’Kosovë!
Kur dështon në mësim, në punë, në biznes, në fejesë, apo në martesë, thotë: krejt prej mësyshit e kam!
Kur tradhëton bashkëshorten/in, thotë: nuk jam kanë vetja!
Kur merr apo jep mito(ryshfet), thotë: nuk bahet biznes p ryshfet!
Kur merr pare me kamatë, thotë: na n’Europë po jetojmë!
Kur i shkëput lidhjet familjare, thotë: jeta shumë dinamike!
Kur e vjedh shtetin, thotë: shtetin nuk është gjynah me vjedh a njerëzit është gjynah me i vjedh!
Kur nuk është praktikues i fesë, thotë: feja na ka lan mbrapa!
Kur nuk e paguan tatimin, rrymen, ujin, thotë: nuk jau dha paret hajnave!
Kur përdor pije narkotike, vishet me rroba të shkyera, bën tatuazhe në trup, rrin tërë natën zgjuar, thotë: nuk po ma kuptoni botën!
Kur shanë, thotë: prej dashnisë e kam!
Kur prishet vet, thotë: u prish krejt dynjaja!

 

Hoxhë Fadil Musliu

Të ngjajshme

Synoje çdo herë këtë kënaqësi!

Kushtrim Guraj

Kurbanat 2020 (Lista)

Kushtrim Guraj

Kurbani dhe rregullat e tij në Islam

Kushtrim Guraj

MOS SHPIFNI DHE MOS I AKUZONI BESIMTARËT!

Kushtrim Guraj

DËSHMIA E NJË USHTARI SERB NË HAGË

Hevzi Hasani

RUAJU NGA PËRGOJIMI DHE PËRGOJUESIT!

Kushtrim Guraj

Njëherë e njëkohë….

Kushtrim Guraj

Ndihmo në ribotimin e librit shkrim-leximi arab-kuranor

Hevzi Hasani

Ai që pendohet është i dashuri i Zotit!

Kushtrim Guraj

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU