Rtv Pendimi
Ilaçe për zemrën / Rukja

ATËHERË KUR ME TY NDRYSHON NJERIU MË I SHTRENJTË TEK TI

Kur me ty ndryshon njeriu më i shtrenjtë?!

Njeri i shtrenjtë tek ti..

E kalon shumicën e kohës me të..

Një ditë prej ditëve e sheh se sjellja e tij është e “çuditshme”..

Kur e hap celularin..

e vëren se..

thirrjet që nuk ju është përgjigjur janë 7..

mesazhe të dërguara 3..

dhe të gjitha janë nga ti..

mirëpo ai nuk ju përgjigjet, as thirrjeve e as mesazheve.

Ishte person që ia paraqisje brengat e tua,

dhe të gëzonte buzëqeshja e tij e butë,

dhe përkujdesej për ty,

dhe nuk mundej të ndahet nga ti.

Gjendja jote nuk bëhej më mirë, përveç se me takimin e tij dhe dëgjimin e zërit të tij për çdo ditë.

Brenda ditës dhe natës ndryshoi gjendja e tij..

ndryshuan sjelljet e tij..

sikurse kurrë të mos njiheshit më parë!!

Fatkeqësisht, ky është realiteti ynë i këtyre ditëve!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

 

 

 

Të ngjajshme

FJALË NGA THESARET E DYNJASË (2)

Irfan Jahiu

FJALË NGA THESARET E DYNJASË (1)

Irfan Jahiu

DEDIKUAR TË PËRMALLUARVE DHE TË LËNDUARVE

Irfan Jahiu

TI DHE AJO, MEDITONI KËTO FJALË

Irfan Jahiu

DISA NJERËZ NË JETË NA VIJNË SI BEGATI

Irfan Jahiu

JETA MES ËNDRRËS DHE SHPRESËS

Irfan Jahiu

JETA VAZHDON EDHE PSE SHPIRTI NDIEN DHEMBJE DHE SYRI LOTON

Irfan Jahiu

DISA FJALË PËR FEMRËN

Irfan Jahiu

MIQËSIA ËSHTË JETË

Irfan Jahiu