Rtv Pendimi
Reklama

Auto Lider

Auto Lider ju ofron të gjitha llojet e dekorit për vetura. Te ne do te gjeni autokozmetikë të llojllojshme dhe zbukurime të shumta.
Auto Lider ju ofron autopjesë të ndryshme, vajra veturash, filtra të llojllojshme, mbulesa për ulëset, nga të cilat kemi të gatshme por punojmë edhe me porosi, të cilat pastaj edhe i montojmë profesionalisht.
Auto Lider ju ofron edhe mjete pune për automekanikë, vulkanizim, amvisëri etj.
Auto Lider ofron mundësinë që të furnizojë me materialet e tij çdo shitore që punon me shumicë apo pakicë.

Na vizitoni në Shkup afër shkollës Liria, në afërsi të xhamisë Jahja Pasha ose na kontaktoni në numrat

 

+389 2 262 6873
00   389 70 221 261

Fb :

https://www.facebook.com/Autolider-631580903519285/

Print Print light1 light2sv1Print

wheel2

Të ngjajshme

Karadaku turs Haxh 2019

Kushtrim Guraj

Nëse vuani nga ndonjë sëmundje, apo jeni të shqetësuar për dëmet që po ju shkaktojnë ushqimet industriale, ju duhet ta lexoni këtë

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti – Ramazani 1440/2019

Kushtrim Guraj

Keni vendosur që të bëni ndryshime brenda objektit tuaj, dhe nuk e dini ku te drejtoheni?

Kushtrim Guraj

A dëshironi që biznesi juaj të reklamohet në mënyrë profesionale duke arritur majat e sukseseve?

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti për ndërtimin e xhamisë “Bashkimi” në Linz të Austrisë

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti për ndërtimin e Xhamisë në Baballaq të Komunës së Deçanit

Kushtrim Guraj

Hixhame për femra-Saraj ofron terapinë me kupa (Hixhame) me shërbim profesional nga Dr.Rejhan Bajrami

Kushtrim Guraj

Akademia e Kuranit për të pestin vit me radhë hap afatin e regjistrimit për vitin 2019

Kushtrim Guraj