Rtv Pendimi
Samet Tours
Good life Restaurant
auto lider
Probleme shpirtërore & shoqërore

BART ME VETE DIÇKA NGA MIRËSIA

Muslim Shop

Bëhu derë që nga ajo hyn hairi.

E nëse nuk mundesh, atëherë bëhu dritare që nga ajo depërton drita.

E nëse nuk mundesh, atëherë bëhu mur që në të mbështeten kokat e të lodhurve.

Mos harro asnjëherë që çdoherë të bartësh me vete “diçka nga mirësia” dhe atë ta përhapësh kudo që shkon.

Dhe mos u kthe mbrapa se kur përhapet mirësia, njerëzit vetë e pasojnë atë kudo që shkojnë.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

DHJETË HAPAT PËR T’I REALIZUAR ËNDRRAT E TUA DREJT SUKSESIT

Irfan Jahiu

NUK MJAFTON

Irfan Jahiu

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHOSH

Irfan Jahiu

MJERË PËR NE NËSE NUK NDRYSHOJMË

Irfan Jahiu

PËR NJË JETË MË TË LUMTUR

Irfan Jahiu

LUMTURIA ËSHTË E THJESHTË, POR NE NUK DIMË SE SI TA GJEJMË

Irfan Jahiu

I ÇMENDUR ËSHTË AI QË MENDON SE NJERËZIT NUK FLASIN PËR TË

Irfan Jahiu

EMËRTIMET E DYNJASË DHE ATO TË AHIRETIT

Irfan Jahiu

REALITETI I JETËS

Irfan Jahiu