Rtv Pendimi
Ilaçe për zemrën / Rukja Probleme shpirtërore & shoqërore

BËHU GJËJA E VETME QË NUK PËRSËRITET DY HERË

Mos iu lajmëro po të njëjtit person më tepër se dy herë dhe mos vazhdo t’i dërgosh mesazhe se ku je, jam mërzitur për ty! Mjafton t’ia dërgosh vetëm një mesazh.

Mos i fol atij që është prezent më tepër se dy herë. Po të dëshironte që të fliste, nuk do të merrej me tjetrin e të të braktiste ty.

Mos hulumto pas atyre që u fshehën papritmas pa ndonjë arsye, se po të donin do të rrinin me ty.

Mos e detyro dikë që të vazhdojë të flasë me ty, se po të donte ai vetë do të fliste me ty.

Bëhu gjithë ai që je, origjinali, dhe që nuk posedon kopje të tjera.

Mos i shëmbëlle askujt, po bëhu gjëja e vetme që nuk përsëritet dy herë!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

FUQIZIMI I VETËDIJES SË MBIKËQYRJES HYJNORE

Irfan Jahiu

SHTATË GRUPET E SHPËTUARA

Irfan Jahiu

RREZIKU I PIJEVE ALKOOLIKE DHE NARKOTIKËVE

Irfan Jahiu

POROSI TË RËNDËSISHME PËR ÇDO DYZETVJEÇAR

Irfan Jahiu

TË KAPURIT PËR ADHURIME PAS RAMAZANIT

Irfan Jahiu

SËMUNDJA E ZEMRËS DHE SHËRIMI I SAJ

Irfan Jahiu

NE MUNDEMI EDHE JASHTË RAMAZANI!

Irfan Jahiu

RREZIKU I RYSHFETIT

Irfan Jahiu

TË KËNAQURIT E ALLAHUT

Irfan Jahiu

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU