Rtv Pendimi
Të ndryshme

Besimtarët do ta shohin Zotin e tyre!

Besimtarët do të përjetojnë kënaqësi të shumta në këtë botë, ndërsa në botën tjetër do të përjetojnë ato që nuk i kanë imagjinuar dhe ato kënaqësi janë të pa fundme.
Po kënaqësia më madhështore është kur ta shohin Zotin e tyre.
Pejgamberi(alejhi salatu ve selam) ka thënë:”Vërtet, ju do ta shihni patjetër Zotin tuaj, ashtu siç e shihni hënën në natën e bedrit(katërmbëdhjetë), duke mos u shtyr me njëri-tjetrin gjatë shikimit të Tij…”(Buhariu dhe Muslimi).
Këtë e arrijnë ata besimtarë që kanë ambicie të larta, garojnë në punë të mira dhe shpresojnë takimin me Allahun.

Allahu na bëftë prej tyre!

Hoxhë Fadil Musliu

Të ngjajshme

O ALLAHU YNË!

Kushtrim Guraj

Sot bëhen 21 vjet nga masakra e tmerrshme e Reçakut kur më 15 janar të vitit 1999 forcat kriminele serbe vranë 45 civilë shqiptarë

Kushtrim Guraj

A E KEMI SHIJUAR ËMBËLSINË E BESIMIT?

Kushtrim Guraj

Australia, Zjarri dhe hadithi i Profetit Muhamed para 1441 vitesh

Kushtrim Guraj

Lutja e Plakës – ja vlenë të lexohet !

Kushtrim Guraj

Shijoje këtë begati!

Kushtrim Guraj

PAMJE NGA XHAMIA E SULLTAN MURATIT

Kushtrim Guraj

Djali i hoxhë Fadil Musliu, Aid Musliu diplomoi në fakultetin e sheriatit në Medine

Kushtrim Guraj

Pse po e kundërshtoni krishtlindjen, babadimrin, vitin e ri, bredhin, festimin me të, fotografimin me të, etj. !?

Kushtrim Guraj