Rtv Pendimi
Mirësjellja - Edukata fetare Probleme shpirtërore & shoqërore

BUKURIA BURON NGA BRENDËSIA E SHPIRTIT

Njerëzve të mirë nuk u ndryshohen vetitë, edhe nëse u ndryshohen gjendjet.

Bujari mbetet bujar, edhe nëse varfërohet.

Falësi mbetet falës, edhe nëse i bëhet padrejtësi.

Disa fytyra mbeten të bukura, edhe kur qortohen.

E disa të tjera trishtuese, madje edhe kur qeshen.

Bukuria buron nga brendësia e shpirtrave dhe s’ka lidhje me pamjet e fytyrës.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

POROSI TË RËNDËSISHME PËR ÇDO DYZETVJEÇAR

Irfan Jahiu

TË KAPURIT PËR ADHURIME PAS RAMAZANIT

Irfan Jahiu

SËMUNDJA E ZEMRËS DHE SHËRIMI I SAJ

Irfan Jahiu

NE MUNDEMI EDHE JASHTË RAMAZANI!

Irfan Jahiu

RREZIKU I RYSHFETIT

Irfan Jahiu

TË KËNAQURIT E ALLAHUT

Irfan Jahiu

O TI NJERI QË MENDON

Irfan Jahiu

PENDIMI DHE MËSHIRA E GJERË E ALLAHUT

Irfan Jahiu

VEPRA E MIRË

Irfan Jahiu

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU