Rtv Pendimi
Ilaçe për zemrën / Rukja Probleme shpirtërore & shoqërore

ÇDO SËMUNDJE E KA EDHE ILAÇIN E VET

Më pyetën për ilaçin e dhimbjes, u përgjigja durimi.
Më pyetën për ilaçin e dështimit, u përgjigja vazhdimësia.
Më pyetën për ilaçin e zilisë, u përgjigja injorimi.
Më pyetën për ilaçin e urrejtjes, u përgjigja dashuria.
Më pyetën për ilaçin e armiqësisë, u përgjigja bamirësia.
Më pyetën për ilaçin e shpifjes dhe përgojimit, u përgjigja heshtja.
Më pyetën për ilaçin e injorancës, u përgjigja dituria.
Më pyetën për ilaçin e së keqes, u përgjigja morali.
Më pyetën për ilaçin e belave, u përgjigja falënderimi i Allahut.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

FJALË NGA THESARET E DYNJASË (2)

Irfan Jahiu

FJALË NGA THESARET E DYNJASË (1)

Irfan Jahiu

DEDIKUAR TË PËRMALLUARVE DHE TË LËNDUARVE

Irfan Jahiu

TI DHE AJO, MEDITONI KËTO FJALË

Irfan Jahiu

DISA NJERËZ NË JETË NA VIJNË SI BEGATI

Irfan Jahiu

JETA MES ËNDRRËS DHE SHPRESËS

Irfan Jahiu

JETA VAZHDON EDHE PSE SHPIRTI NDIEN DHEMBJE DHE SYRI LOTON

Irfan Jahiu

DISA FJALË PËR FEMRËN

Irfan Jahiu

MIQËSIA ËSHTË JETË

Irfan Jahiu