Rtv Pendimi
Familja & jeta bashkëshortore

ÇFARË SHPRESON GRUAJA TEK BURRI!!

Të jetë fisnik; mos t’i len hapësirë që ajo të ndjehet se ai i jep përparësi gjërave materiale para lumturisë së saj!

Të jetë i edukuar; të flet me të në mënyrë sa më të mirë dhe më të përshtatshme për gjërat që e preokupojnë!

Të jetë i kuptueshëm; të jetë në gjendje që të kuptohet me të gjatë problemeve më serioze!

Të jetë i përgjegjshëm; ta bën të ndjehet se ai ka fuqi t’i bartë përgjegjësitë dhe se ai do të  sakrifikohet për hir të saj!

Të jetë i qetë; të posedon shpirt të qetë që përçon tek ajo rehati dhe siguri, e jo pasiguri dhe dëshpërim!

Të jetë romantik; ta donë atë dhe të jetë i butë  me të!

Të jetë i heshtur; të mos flet me askënd për problemet e tyre personale!

Dhe t’i frikohet Allahut në raportin e tij me të dhe kjo është ajo më e rëndësishmja!

Nga  arabishtja: Irfan JAHIU

 

 

 

 

 

Të ngjajshme

PËR TA KUPTUAR HESHTJEN E TIJ

Kushtrim Guraj

SHKAQET E ZBRITJES SË BEREQETIT

Kushtrim Guraj

ZBUKURIMI I LEJUAR DHE AI I NDALUAR

Kushtrim Guraj

Problemet bashkshortore – Një rast i një çifti që më mërziti…

Kushtrim Guraj

Çka lejohet të shihet nga femra muslimane para martesës? A lejohet ta heqë shaminë që t’ia tregojë flokët atij që e kërkon dorën e saj?

Kushtrim Guraj

GRUAJA IME, TI JE DHURATA MË E BUKUR E ALLAHUT PËR MUA!!

Kushtrim Guraj

KUR NJË GRUA NDJEHET MREKULLUESHËM!!!

Kushtrim Guraj

PSE ALLAHU NUK DONË QË GRUAJA TË PIKËLLOHET!!

Kushtrim Guraj

BËJI KËTO RREGULLA LIGJ NË SHTËPI!!

Kushtrim Guraj