Rtv Pendimi
Mirësjellja - Edukata fetare Probleme shpirtërore & shoqërore

CILËSITË E NAIVIT

Naivi njihet nga gjashtë cilësi:
Zemërimi pa i bërë gjë.
Të folurit që nuk ka dobi.
Dhënia aty ku nuk e ka vendin.
Nuk e dallon shokun e tij nga armiku.
E përhap të fshehtën.
U beson të gjithëve.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

SHTATË GRUPET E SHPËTUARA

Irfan Jahiu

RREZIKU I PIJEVE ALKOOLIKE DHE NARKOTIKËVE

Irfan Jahiu

LIGJËSIMI I SELAMIT DHE DOBITË E TIJ

Irfan Jahiu

POROSI TË RËNDËSISHME PËR ÇDO DYZETVJEÇAR

Irfan Jahiu

TË KAPURIT PËR ADHURIME PAS RAMAZANIT

Irfan Jahiu

SËMUNDJA E ZEMRËS DHE SHËRIMI I SAJ

Irfan Jahiu

NE MUNDEMI EDHE JASHTË RAMAZANI!

Irfan Jahiu

RREZIKU I RYSHFETIT

Irfan Jahiu

TË KËNAQURIT E ALLAHUT

Irfan Jahiu

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU