Rtv Pendimi
Probleme shpirtërore & shoqërore

CILËSITË E PERSONALITETIT TË SUKSESSHËM

1. Përkujdeset që lidhja e tij me Allahun të jetë e fortë.

2. Posedon baraspeshë në shumë anë të jetës së tij, në atë shpirtërore, dhe psikike, dhe shoqërore, dhe profesionale, dhe familjare.

3. Qëllimet dhe synimet e tij i ka të përcaktuara.

4 I jep përparësi gjërave më elementare.

5. Posedon mendim pozitiv.

6. Është i kapur për detyrimet e tij dhe është i koncentruar në realizimin e qëllimit të tij.

7. Brenda tij posedon një stimulues që e nxit në realizimin e ambicieve të tij.

8. Është i aftë në planifikimin e gjërave.

9. Kohën e tij di si ta përdorë dhe ta sistematizon.

10. Dhe ajo më kryesorja të gjitha i bën për ta fituar kënaqësinë e Allahut, dhe kjo, është çelësi i çdo suksesi!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

SA I SHTRENJTË QË ËSHTË LOTI QË DEL NGA FRIKA E ALLAHUT

Irfan Jahiu

PSE PIKËLLOHESH ?!

Irfan Jahiu

DEGËT NGA ARI

Irfan Jahiu

LUMTURIA ËSHTË E THJESHTË PO NE NUK DIMË SE SI TA GJEJMË

Irfan Jahiu

SHPIRTI IM, TË LUTEM PËR HIR TË ALLAHUT TË MË SHPËTOSH!

Irfan Jahiu

VDIQ PRANË VËLLAIT TË VET NË VARR

Irfan Jahiu

PLAGA E GJUHËS ËSHTË MË E RËNDË SESA E TRUPAVE

Irfan Jahiu

RREZIKU I PADREJTËSISË

Irfan Jahiu

ÇFARË PËRGATITA UNË PËR AHIRET?!

Irfan Jahiu

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU