Rtv Pendimi
auto lider
Good life Restaurant
Probleme shpirtërore & shoqërore

CILËT JANË SYTË E BUKUR?

Muslim Shop

Sytë e bukur:

Nuk janë sytë e zi.

E as nuk janë sytë e kaltër,

E as nuk janë sytë e gjelbër,

E as nuk janë sytë e ëmbël si mjalti,

E as ata që i kanë qerpikët e gjatë.

Por, sytë e bukur janë ata sy që kur shikon në ta, duke qenë ti i zemëruar, u buzëqeshesh atyre.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

MOS U MËRZIT, ALLAHU ËSHTË ME TY

Irfan Jahiu

TË KËNAQURIT E NJERËZVE ËSHTË SYNIM QË NUK ARRIHET

Irfan Jahiu

KËTË PERSON MOS E LËR TË IKËN, NËSE E KE AFËR

Irfan Jahiu

BËHU GJËJA E VETME QË NUK PËRSËRITET DY HERË

Irfan Jahiu

ÇDO SËMUNDJE E KA EDHE ILAÇIN E VET

Irfan Jahiu

MERR MËSIME NGA AJO QË SHEH

Irfan Jahiu

NË MIRËSI BËHU SI AI QË ECËN NËPËR RËRË

Irfan Jahiu

KATËR GJËRA ZGJIDHEN ME KATËR TË TJERA

Irfan Jahiu

KATËR ÇELËSAT E LUMTURISË DHE SUKSESIT TËND

Irfan Jahiu