Rtv Pendimi
auto lider
Good life Restaurant
Samet Tours
Lajme

Deklarata e Pavarësisë vendoset në kryeqytet

Muslim Shop

Prishtina është qyteti i parë në të cilin është vendosur Deklarata e Pavarësisë.

Për gjatë tri ditëve, sheshit  “Nënë Tereza”, i është shtuar një akt i veçantë i shtetit ku qytetarët do të kenë mundësi nga afër të shohin Deklaratën e Pavarësisë.

Të ngjajshme

“Investimet në spitale janë për një mjekësi moderne në Kosovë”

Kushtrim Guraj

Rtv Pendimi ju uronë festën e Kurban Bajramit

Kushtrim Guraj

Indonezi, gruaja kurseu duke mbledhur mbeturina 26 vite për të udhëtuar në Haxh

Qëndrim Ibrahimi

Spanjë, shpëtohen 59 migrantë në Mesdhe

Kushtrim Guraj

Turqi, gjenden mbishkrime të lashta 883 vjet

Kushtrim Guraj

Studentët dhe nxënësit nga Shqipëria do të vizitojnë Turqinë

Kushtrim Guraj

Me karrocë drejt Haxhit: Rrëfimi i 34-vjeçarit nga Vushtrria, ëndrra e të cilit tanimë është realitet

Kushtrim Guraj

Edhe një doktore shkence i shtohet Kosovës

Hevzi Hasani

Turqia shpall vendimet e Këshillit të Lartë Ushtarak

Kushtrim Guraj