Rtv Pendimi
Të ndryshme

DENIMI I PUSHTETAREVE TË PA PERGJEGJSHËM

Dikur mbreti e porositi një punëtorë të tij,që t’ia pastron kabinetin.
Punëtori e pastroi, dhe u ul në fotelen e tij që të pushon pak.
Kur e pa mbreti u hidhërua dhe i urdhëroi xhandarët që ta rrahin pse është ulur në vendin e tij.
Por ata cdoher që i mshonin, ai keshej.
Kur e pa mbreti u habit dhe e pyetii,pse po kesh?ai tha: po keshi,se unë vetëm për një cast që u ula këtu u rreha pa mëshirë.
Po ti o i mjerë,qe sa koh po qëndron ulur në kët fotele, a e din cka ka me të xhet.
O Zoti ynë,ata që i sprovon me post,jepju mundësinë që të bëjnë llogari para se të vjen dita e llogarisë.

Marrë nga Dr. Zekerija Bajrami

Të ngjajshme

A të falet namazi i Bajramit nëpër shtëpia?

Kushtrim Guraj

Duaja e namazit te nates…

Hevzi Hasani

Sadakatul Fitri dhe rregullat e tij

Kushtrim Guraj

Marrëveshja e Hudejbisë dhe çlirimi i Mekës

Kushtrim Guraj

Kush ishin sahabët që braktisën kodrën e shigjetarëve në luftën e Uhudit?

Hevzi Hasani

Rumania, fener bashkëjetese për myslimanët në Evropën Lindore

Hevzi Hasani

O Allah, na beko me pjesën e mbetur  të Sha’banit dhe mundëso të arrijmë  Ramazanin

Kushtrim Guraj

Sprova vazhdon!

Kushtrim Guraj

Vaktiat e Ramazanit 2020

Kushtrim Guraj

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU