Rtv Pendimi
Samet Tours
auto lider
Good life Restaurant
Probleme shpirtërore & shoqërore

DHEMBJET E DYNJASË… !

Muslim Shop

Dhemb, kur ti mungon dhe askënd nuk e merr malli për ty.

Dhemb, kur humbesh dhe nuk mund të gjesh dikë që të të marrë.

Dhemb, kur të vret përmallimi çdo herë kur të vijnë kujtimet.

Dhemb, kur e zbulon budallallëkun tënd, mirëpo koha vetëm se ka kaluar.

Dhemb, kur ndonjëri prej tyre të gënjen dhe ti e di, mirëpo i beson, sepse e do.

Dhemb, kur e ndërton një ëndërr dhe ajo nuk realizohet.

Dhemb, kur kultura jote bëhet adresa e budallallëkut tënd.

Dhemb, kur ndokush ta jep besën për diçka dhe i pari të tradhton.

Dhemb, kur vdes duke qenë i gjallë dhe askush nuk të mëshiron.

Dhemb, të jetosh në këtë dynja dhe të mos gjesh njeri që i kupton ndjenjat e tua dhe që nuk e respekton veprimtarinë tënde në këtë dynja.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

DHJETË HAPAT PËR T’I REALIZUAR ËNDRRAT E TUA DREJT SUKSESIT

Irfan Jahiu

NUK MJAFTON

Irfan Jahiu

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHOSH

Irfan Jahiu

MJERË PËR NE NËSE NUK NDRYSHOJMË

Irfan Jahiu

PËR NJË JETË MË TË LUMTUR

Irfan Jahiu

LUMTURIA ËSHTË E THJESHTË, POR NE NUK DIMË SE SI TA GJEJMË

Irfan Jahiu

I ÇMENDUR ËSHTË AI QË MENDON SE NJERËZIT NUK FLASIN PËR TË

Irfan Jahiu

EMËRTIMET E DYNJASË DHE ATO TË AHIRETIT

Irfan Jahiu

BART ME VETE DIÇKA NGA MIRËSIA

Irfan Jahiu