Rtv Pendimi
Good life Restaurant
auto lider
Ilaçe për zemrën / Rukja

DHJETË MOMENTET MË TË BUKURA NË JETËN E NJERIUT

Muslim Shop
  1. Kur është në sexhde dhe e ndien se është afër Allahut.
  2. Kur e përfundon provimin e tij të fundit.
  3. Kur zgjohet nga gjumi dhe e sheh se e ka mundësinë edhe disa minuta shtesë të flejë.
  4. Kur e pranon një thirrje nga personi që është përmalluar për të.
  5. Kur e shikon personin që e do dhe e gjen se edhe ai shikon në të.
  6. Kur takohet me shokët e vjetër përsëri dhe e ndien se asgjë s’ka ndryshuar.
  7. Kur i prek gishtat e fëmijës së porsalindur.
  8. Kur e pranon një thirrje apo letër të shkruar nga personi, që e do dhe në ato momente është i vetëm.
  9. Kur ecën natën, në rrugë të qetë, dhe i rikujton momentet më të bukura të jetës.
  10. Kur e ndien se ka njeri që, me të vërtetë, përkujdeset për çështjet e tij.                                                                   Nga arabishtja: Irfan JAHIU

 

Të ngjajshme

PAQJA QOFTË MBI KËTO ZEMRA

Irfan Jahiu

PESË KËSHILLA PËR TË ARRITUR DERI TE LUMTURIA

Irfan Jahiu

KUJDES NGA ARMIKU NJË HERË, KURSE NGA MIKU NJË MIJË HERË

Irfan Jahiu

LLOJET E ZEMRAVE SIPAS KURANIT

Irfan Jahiu

PËR NJË JETË MË TË LUMTUR

Irfan Jahiu

SHTATË AJETET QË TA LEHTËSOJNË NGUSHTIMIN NË GJOKS

Irfan Jahiu

TI NUK E DI, PËRDERISA NUK E RISHIKON VETEN

Irfan Jahiu

PËR T’I QETËSUAR SADOPAK ZEMRAT TONA TË PIKËLLUARA

Irfan Jahiu

MOS E DETYRO ASKËND TË MBETET ME TY

Irfan Jahiu