Rtv Pendimi
Samet Tours
auto lider
Good life Restaurant
Të ndryshme

DHJETËSHJA PLOTË BEGATI

Muslim Shop

Të shfrytëzosh mundësitë që Zoti i Gjithëmëshirshëm i jep është investim në të ardhmen për të mirën tënde.
Dhjetëditëshi i dhulhixhes është mundësi e artë, me vepra të rëndomta të fitosh shpërblime të veçanta. Mesazhi i kësaj vlere është nxitja dhe stimulimi për të përmirësuar veprat.
“Nuk ka ditë në të cilat vepra e mirë ka më shumë vlerë se këto ditë.” (hadith)
Provo prej çdo mirësie të pakësh një mundësi. Mos ngurro!

Shkruar nga hoxhë Ekrem Avdiu. /Radio Pendimi

Të ngjajshme

Pija që vlen sa puna jote

Kushtrim Guraj

Perlat e Islamit – 59 Pjesë (Downloand)

Kushtrim Guraj

Ushqimet që preferohen gjatë ditëve të nxehta

Hevzi Hasani

Ndarësi i përpikt

Hevzi Hasani

Një urim më mungon !

Kushtrim Guraj

50 DOBI NGA NATA E KADRIT

Kushtrim Guraj

XHAMIA EBU HANIFE NJË BUKURI E VEÇANTË

Kushtrim Guraj

Kryeimami Bajgora mbajti hytben e xhumasë në xhaminë e fshatit Zabel i Ulët

Kushtrim Guraj

Mesazhe muslimanit europian,në prag të Ramazanit

Kushtrim Guraj