Rtv Pendimi

Disa fotografi nga tribuna islame e mbajtur ne bologna itali

ahmed-kalaja-bologna-1 hazbi-therra-ahmeti hoxhallart-zekerija-bajrami-ahmed-kalaja-dhe-mustafa-terniqi ilahistat-bologna-itali mustafa-terniqi publiku-bologna-1 publiku-bologna-2 radio-pendimi-logo-1 zekerija-bajrami-bologna-1 zekerija-bajrami-dhe-femijet

TË NGJAJSHME