Rtv Pendimi
Probleme shpirtërore & shoqërore

DISA URTËSI DHE INFORMATA NGA STUDIME TË NDRYSHME

Gjumi është ilaç për ta harruar dhimbjen dhe problemet dhe çdo e keqe që i ndodh njeriut.

Studimet e nxjerra thonë se kur njeriu i shtyp ndjenjat e tij, kjo e bën të jetë më tepër armiqësor dhe ia dobëson imunitetin e trupit.

Shumica e studimeve kanë ardhur në përfundim se gjumi e përmirëson bukurinë.

Nëse e përdor emrin tënd të vërtetë në botën e internetit, ti je person i qartë dhe nuk turpërohesh nga vetja dhe nuk të interesojnë mendimet e të tjerëve dhe posedon vetëbesim të lartë.

Nga dhimbjet më të ashpra, të humbësh një njeri e ai është i gjallë para teje dhe ta ndiesh prezencën e një personi, i cili u largua dhe më nuk kthehet.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

PSE PIKËLLOHESH ?!

Irfan Jahiu

DEGËT NGA ARI

Irfan Jahiu

LUMTURIA ËSHTË E THJESHTË PO NE NUK DIMË SE SI TA GJEJMË

Irfan Jahiu

SHPIRTI IM, TË LUTEM PËR HIR TË ALLAHUT TË MË SHPËTOSH!

Irfan Jahiu

VDIQ PRANË VËLLAIT TË VET NË VARR

Irfan Jahiu

PLAGA E GJUHËS ËSHTË MË E RËNDË SESA E TRUPAVE

Irfan Jahiu

RREZIKU I PADREJTËSISË

Irfan Jahiu

ÇFARË PËRGATITA UNË PËR AHIRET?!

Irfan Jahiu

ZILIA DHE DËMI I SAJ

Irfan Jahiu

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU