Rtv Pendimi
Shëndetësi

Dobitë e përdorimit të misvakut

Thotë imam Ibn Kajim el-Xheuzije (Allahu e mëshiroftë) në librin e tij “Zadul Mead” (4/296):
Misvaku ka disa dobi:

Pastron gojën; Forcon mishin e dhëmbëve; Ndalon gëlbazën; Pastron shikimin;
Largon zverdhjen e dhëmbëve; Shëron stomakun; Pastron zërin;Ndihmon në tretjen e ushqimit; Lehtëson rrugët e të shprehurit;

Të bën aktiv ndaj leximit; Të bën aktiv ndaj përmendjes së Allahut; Të bën Aktiv ndaj namazit; Largon gjumin; Kënaq Allahun; Melaiket e pëlqejnë; I shton veprat e mira. /Radio Pendimi/

Të ngjajshme

Magnezi, mineral me funksion të gjerë në organizëm

Kushtrim Guraj

Si t’i shëroni thembrat e çara në mënyrë natyrale?

Kushtrim Guraj

Ramazani – muaji i shëndetit

Hevzi Hasani

Përgatitni trupin tuaj për Ramazan me këto këshilla për shëndetin

Kushtrim Guraj

Epidemia e Covid 19 po merr ngadalë rrjedhën e zakonshme të çdo infeksioni viral sezonal

Kushtrim Guraj

Mbrojtja më e mirë kundër çdo virusi

Kushtrim Guraj

A e dini nga vjen fjala Karantena ?

Hevzi Hasani

Stresi dhe shëndeti

Qëndrim Ibrahimi

S’do ju vijë kurrë moment më i mirë për të lënë cigaren

Qëndrim Ibrahimi

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU