Rtv Pendimi
auto lider
Good life Restaurant
Samet Tours
Mirësjellja - Edukata fetare Probleme shpirtërore & shoqërore

DOBITË E SHOQËRISË SË MIRË

Muslim Shop

Nëse ata janë shokë për Allah, do të të duan.
Kur ti mungon nga ata, i merr malli për ty dhe u mungon.
Kur ti gabon, ata ta tërheqin vërejtjen dhe të përmirësojnë.
Kur ata luten për vetveten, të përmendin në lutjet e tyre.
Ata janë sikurse yjet. Nëse devijon anija jote nga deti i jetës, ata të udhëzojnë.
Dhe nesër nën Arshin e Allahut, ata mezi që presin të të takojnë.
Allahu na bashkoftë mua dhe ju të gjithëve nën Arshin e Tij.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

NUK MJAFTON

Irfan Jahiu

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHOSH

Irfan Jahiu

SHTËPI NË SHITJE A KA KUSH E BLEN ?!

Irfan Jahiu

MJERË PËR NE NËSE NUK NDRYSHOJMË

Irfan Jahiu

PËR NJË JETË MË TË LUMTUR

Irfan Jahiu

DHJETË DITËT E DHULHIXHES 

Irfan Jahiu

LUMTURIA ËSHTË E THJESHTË, POR NE NUK DIMË SE SI TA GJEJMË

Irfan Jahiu

I ÇMENDUR ËSHTË AI QË MENDON SE NJERËZIT NUK FLASIN PËR TË

Irfan Jahiu

EMËRTIMET E DYNJASË DHE ATO TË AHIRETIT

Irfan Jahiu